Dapatkan Produk M-Bazaar Village di SHOPEE ! Terdapat Pelbagai Diskaun & Tawaran Menarik! Shop Now!
Cart 0

Sebarang pertanyaan, boleh hubungi kami di: 


Alamat : 

M-Bazaar Vilage & Cafe, Unit 2079-K, Setapak Village, 1617, Jalan Genting Kelang, Setapak, 53300 Wilayah Persekutuan, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur 

Waze / Map : M-Bazaar Village & Cafe, Setapak Village, Kuala Lumpur (https://goo.gl/maps/vPbr86ftvyJagg688)

Whatsapp

www.wasap.my/60177004599 ( Ladang / Ternakan / Farming ) www.wasap.my/60124229954 ( M-Bazaar Village Cafe )

Email: [email protected]


Waktu Perniagaan :

Isnin - Khamis : 8.30am - 6.30pm

(Jumaat : Tutup)

Sabtu - Ahad : 8.00am - 2.30pm


Online Delivery : 

Rider kami akan hubungi anda untuk pengaturan penghantaran


Terma & Syarat

1) Penghantaran akan dibuat setelah kami menerima resit bayaran anda

2) Kami akan maklumkan kepada anda jika berlaku kehabisan stok

3) Jika ada tempahan yang memerlukan dengan kadar segera, sila wassap kami: www.wasap.my/60177004599 atau www.wasap.my/60124229954 dan sila ambil maklum caj delivery akan meningkat

4) Produk basah / sejukbeku (ikan, udang, daging, ayam) hanya boleh dihantar dalam kawasan Lembah Kelang sehingga Putrajaya.

5) Jika diluar kawasan untuk produk barangan segar, sila hubungi kami www.wasap.my/60177004599 atau www.wasap.my/60124229954 untuk lebih lanjut. 

6) Produk bukan barangan segar (seperti kerepek, pes, ayam perap, sambal yang boleh bertahan di suhu bilik selama 3 hari) yang diluar kawasan Lembah Klang sehingga Putrajaya, kami akan memilih pihak ‘courier’ untuk menghantar pesanan anda.

7) Sila ambil maklum bahawa rasa dan saiz sesuatu produk tidak akan konsisten ini kerana produk adalah segar dari laut, sungai dan juga dibuat secara home-made orang kampung. Produk yang disejukbekukan juga adalah hasil segar dari laut dan sungai. Tetapi kami akan berusaha sedaya-upaya untuk mengekalkan kualiti sebaik mungkin.


*Pihak M-Bazaar Sdn Bhd mempunyai hak untuk mengubah, menggubal terma & polisi kami pada bila-bila masa. Notis akan diberi sama ada secara makluman atau tanpa makluman kepada pihak pengguna melalui media Laman Web, Media Sosial, emel dan Whatsapp dan akan berkuatkuasa sepenuhnya. Apabila anda telah mengakses ke Laman Web www.mbazaar.com.my dan sebarang perkhidmatan, pesanan dan produk yang ditawarkan, anda telah bersetuju dan terikat kepada Terma & Polisi penggunaan ini.

Jikalau anda tidak bersetuju untuk tidak terikat yang mana tertakluk kepada Terma & Polisi M-Bazaar Sdn Bhd, anda tidak boleh menggunakan Laman Web ini dan perkhidmatan yang ditawarkannya.

* Kami menggalakkan anda untuk membaca Terma & Syarat dan polisi kami sebelum menggunakan perkhidmatan kami *